آشپزی
دستور تهیه مرغ لیمو ایتالیایی
این غذای کلاسیک ایتالیایی از لیموی پر جنب و جوش برای تکمیل سینه مرغ ملایم استفاده می کند، که برای یک غذای خانوادگی سریع و ساده که همه از آن لذت خواهند برد، عالی است.
این غذای کلاسیک ایتالیایی از لیموی پر جنب و جوش برای تکمیل برش لطیف سینه مرغ استفاده می کند، که برای یک غذای سریع و ساده خانوادگی مناسب است که همه از آن لذت می برند. این غذا با سیب زمینی له شده با روغن زیتون و هویج با طعم شوید سرو می شود، این غذای سیر کننده و همچنین خوشمزه است. این دستور برای 4 نفر سرو می شود و پخت آن 30 دقیقه طول می کشد. یک ناهار خوشمزه روز بعد با سالاد سرو می شود.
مواد لازم
- 4 عدد سینه مرغ بدون استخوان با پوست
- 1قاشق غذاخوری آرد ساده
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 4 برش لیمو
- کره 60 گرم
- 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
- آب مرغ داغ 4-5 قاشق غذاخوری
- 3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- سیب زمینی جدید له شده یا له شده با روغن زیتون
- هویج فرنگی، در کره با شوید ریخته شده است
دستور پخت
- سینه های مرغ را به صورت افقی باز کنید و روی یک تکه فیله قرار دهید. یک ورق دیگر از فیله را روی آن قرار دهید، سپس گوشت را با وردنه به ضخامت حدود 1 سانتی متر بمالید.
- آرد را در بشقاب مزه دار کنید. تکه های مرغ را در آرد بپوشانید.
- در یک ماهیتابه بزرگ کمی روغن داغ کنید و برش های لیمو را اضافه کنید و بپزید تا شروع به کاراملی شدن کند. بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
- بقیه روغن را با حدود دو سوم کره در تابه حرارت دهید تا کف کند. اسکالوپ های مرغ را اضافه کنید و یک طرف آن را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا خوب قهوه ای شوند، سپس آنها را برگردانید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم تا متوسط بپزید. از قالب خارج کنید و در فر گرم کنار بگذارید.
- آب لیمو و آب لیمو را به آب ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد و 1 دقیقه بجوشانید. بقیه کره را با همزن بزنید و جعفری را اضافه کنید. با قاشق روی مرغ بریزید. با برش های لیمو تزئین کنید.
- برای سیب زمینی های خرد شده، سیب زمینی ها را بجوشانید تا نرم شوند، خوب آبکش کنید، روغن بریزید و سیب زمینی ها را با چنگال خرد کنید. خوب فصل کنید برای هویج، آنها را بجوشانید تا نرم شوند، خوب آبکش کنید و دوباره در ماهیتابه بریزید و یک دسته کره و شاخه های شوید پاره شده به آن اضافه کنید. با مرغ سرو کنید.
نکته مهم برای تهیه مرغ لیمویی ایتالیایی
مطمئن شوید که تابه شما خیلی داغ نباشد وگرنه مرغ شما از بیرون بسوزد و داخل آن خام باشد.
چناچه در این مطلب کلمه ای یا حروفی استفاده شده است که از نطر شما مشکل دارد در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید
برچسب ها
آشپزی
لینک کپی شد